fredag den 20. april 2012

Blomster i tepotter og salat på væg fredag den 20. april 2012

Tepotter på vægHer er en sjov ide til, hvordan man kan anvende
sine gamle tepotter.Her er en god ide til en alternativ køkkenhave,
hvis man lige mangler lidt plads til et salatbed.

Begge billeder er lånt fra bloggen www.karimarie. blogspot.com

13 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er så dejligt at se, når nogen finder på at anvende div. ting og sager til blomster - lige som dine "strømpeben" med lecakuglerne er en fantastisk ide :-)

  SvarSlet
 2. Ciekawe pomysły do wykorzystania.
  Pozdrawiam

  SvarSlet
 3. Smart salatbed. Men det med tepotter neeeej.

  Kh Margrethe.

  SvarSlet
 4. Meget sjovt at se på, men jeg er nu glad for, at jeg ikke skal gå og vande alle de potter og kasser, når varmen rigtigt bager og fordampningen er stor ;-)

  SvarSlet
 5. Hej. Sikke nogle gode idéer. Det var sjovt at se!

  SvarSlet
 6. Ja til en lille have, er det en super ide, men som Vivi påpeger det skal jo vandes - og i solskin hver dag! Men hvad gør man ikke for at får frisk salat o.a.

  SvarSlet
 7. Sjove idéer Kirsten :-D
  Tepotterne er måske lige i overkanten, men et par stykker eller 3 ville være sødt tror jeg..... måske med krydderurter i.
  Til gengæld synes jeg tagrenderne (er det vist?) med salat er en rigtig god idé. Den idé kan man jo også bruge hvis man kun har en lille altan.
  Da jeg for 10 år siden boede i etage ejendom med en lille altan, havde jeg en murerbalje (60 L.) spande, krukker og altankasser med stauder. Imellem stauderne dyrkede jeg persille, purløg, citronmelisse, og en enkelt gang salat.
  Så det kan godt lade sig gøre, at have mange spiselige ting på en altan eller i en lille have, selv om man også har blomster. Bare man er lidt opfindsom. Der kunne jeg fks. godt have brugt idéen med tagrenderne :-D

  Marianne :-D

  SvarSlet
 8. Sjove ideer. Og man kunne jo starte med at lægge en siveslange i tagranden til vandning, f.eks. fra vandtønden :-)

  SvarSlet
 9. Opfindsomt, smart og anderledes... :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 10. Hei. Disse bildene kommer opprinnelig fra ein blogg som heter www.ideastosteal.com . Her er mange flotte ideer og stjele:)
  Har funnet ut at det går fint an og henge opp kanne ved å bruke en spiker som går på tvers over åpningen inne i kanna.Knytt tau rundt spikeren og træ den gjennom "tuten" og knytt fast i hanken. Og vips så har du noe og henge kannen etter. Eller du kan bruke en stor krok som håndtaket passer i.
  Veldig koselig at du ville bli følger av min blogg. Nå skal jeg kose meg og se gjennom din blogg. Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlet
 11. Det ser rigtig godt ud. God ide, men det kræver meget arbejde at vande alle disse tepotter, når varmen rigtig sætter ind, så god arbejdslyst.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 12. Det er bare med at udnytte pladsen - og når det samtidig ser sødt og sjovt ud, så er det helt perfekt... :-)

  SvarSlet
 13. Idéen med tepotterne er sød, sjov og kreativ, mens jeg tænker idéen med salat i altankasser er værd at stjæle, fordi det er praktisk, for os der er meget plagede af dræbersnegle. Det må alt andet lige begrænse snegleangrebene så meget, at det er værd at give salat et forsøg igen i min have i hvert fald.
  Mvh. Malene, Lad romantikken blomstre.

  SvarSlet